Reference

Tilbagemeldinger fra smertehåndteringskursus i 2019.

Hvad siger kunderne

Børne- og Ungerådgivningens angst-team inviterede Katja på besøg i marts 2016 for at få inspiration til, hvordan man kan få ’kroppen med’, når man arbejder med børn med angst – både individuelt, med forældre og børn sammen og i børnegrupper.

Angstteamet består primært af psykologer, og det kropslige perspektiv ligger derfor ikke altid lige for, da psykologer normalt primært anvender samtale som metode. Imidlertid er kroppen vigtig at have med, når det drejer sig om børn med angst, da dette er en forudsætning for, at børnene kan deltage i de mere kognitive aktiviteter og i samtalerne.

Katja ledte os igennem en lang række gode og brugbare kropslige øvelser, der kan benyttes i forskellige sammenhænge og er særligt hjælpsomme til at få børns angstniveau sænket.

Angstteamet fik meget konkret og brugbar inspiration til forskellige øvelser, de kan benytte i deres arbejde med børnene.

Katja målrettede øvelserne til såvel målgruppen som de konkrete fysiske rammer, der er til rådighed for angstgrupperne.

Vi kan varmt anbefale Katja, når man søger inspiration til at supplere sin vanlige praksis med inddragelse af hele kroppen!

Sidsel Bondo, Souschef
Børne- & Ungerådgivningen
Helsingør Kommune

 

 

 

Vedrørende Katja Meyendorff,

Katja Meyendorff har været fagkonsulent for Helsingør Rehabilitering og Træningscenter i forbindelse med opstart og implementering af forebyggelsesprogrammet Kronisk smerte i foråret 2019.

Katja har leveret undervisning og bevægelse på Helsingør kommunes første forløb til 12 deltagere, og har samtidig varetaget oplæring af to fysioterapeuter. Katjas undervisning har været af høj faglig kvalitet og hun har samtidig gjort brug af sin mange årige erfaring inden for smerte, fysioterapi og kognitiv adfærdsterapi. Katja har formået at skabe et materiale der underbygger forebyggelse i kommunalt regi.

For uddybning af ovenstående kan jeg kontaktes.

Med venlig hilsen

Line Brunvold

Afdelingsleder

Helsingør rehabilitering og træningscenter

Sundhed og Omsorg Helsingør kommune

Tlf. 2531 1445

Mail: lbr04@helsingor.dk