Om

Om Den Medicinfri Smerteklinik

Fysioterapeut Katja Meyendorff er grundlægger og ejer af Den medicinfri smerteklinik for børn og voksne. Konsultationerne foregår både individuelt og i grupper og omfatter livstilsoptimering med kostvejledning, åndedrætsterapi, manuel terapi og mindfulness baseret kognitiv terapi. Styrkende funktionel træning leges ind via dans og øvelser i skov og vand. Katja fungerer som konsulent og projektudvikler af Helsingør Rehabilitering og Træningscenters (HRT) nye forebyggende tilbud til borgere med kroniske smerter.

Jeg er fysioterapeut siden 2000 udd. på Kbh fysioterapeut skole. Uddannet instruktør i mindfulness kognitiv terapi til voksne 2010 og til børn fra 0-18 i 2013.
Jeg har arbejdet som selvstændig på privat klinik i 13 år og specifikt med børn i 3år. Jeg var ansat som fysioterapeut i en integreret børnehave første år og ansat i en specialbørnehave for handicappede børn i 2 år. Så min erfaring med både børn og voksne er omfattende.

Den medicinfri smerteklinik tilbyder konsultationer for både børn og voksne. Klinikken er ejet af Fysioterapeut Katja Meyendorff, som fungerer som fagkonsulent for virksomheder.  Hun udbyder ligeledes foredrag og kurser.

Klinikken tilbyder individuelle konsultationer og gruppeforløb.

Konsultationerne kan omfatte livstilsoptimering med kostvejledning, åndedrætsterapi, manuel terapi og Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi  (MBKT), samt smerteedukation. Ligeledes styrkende funktionel træning der leges ind via dans og øvelser i skov og vand.

Katja fungerer som konsulent og projektudvikler af Helsingør Rehabilitering og Træningscenters (HRT) nye forebyggende tilbud til borgere med kroniske smerter.

Katjas passion er at hjælpe voksne og børn med at få indre ro, så de kan være den bedste udgave af dem selv med kreativitet og udvikling og leve det liv de dybest set ønsker.

Min metode er kropslig tilgang via individuelle behandlinger, forældre rådgivning, Faglig sparring og fordrag til sundhedsfaglige, kommuner og virksomheder.