Om

Om Den Medicinfri Smerteklinik

Fysioterapeut Katja Meyendorff er grundlægger og ejer af Den medicinfri smerteklinik for børn og voksne. Konsultationerne foregår både individuelt og i grupper og omfatter livstilsoptimering med kostvejledning, åndedrætsterapi, manuel terapi og mindfulness baseret kognitiv terapi. Styrkende funktionel træning leges ind via dans og øvelser i naturen, i skov og vand.

Katja fungerer som konsulent og projektudvikler af Helsingør Rehabilitering og Træningscenters (HRT) nye forebyggende tilbud til borgere med kroniske smerter.

Derudover projektudvikler og underviser på pilotprojektet “Naturen som smertelindring” i sept. og okt. 2020, et samarbejde med Dansk Fibromyalgi Forening, støttet af Friluftsrådet.

Jeg er fysioterapeut siden 2000 udd. på Kbh fysioterapeut skole. Uddannet instruktør i Mindfulness baseret kognitiv terapi til voksne 2010 og Mindfulness til børn fra 0-18 i 2013.
Jeg har arbejdet som selvstændig på privat klinik i 13 år og specifikt med børn i 3år. Jeg var ansat som fysioterapeut i en integreret børnehave første år og ansat i en specialbørnehave for handicappede børn i 2 år. Har gennem flere år ugentlig undervisning i varmtvandsbassin for børn og unge med psykiske- og fysiske handikaps.

Definition af Den Medicinfri smerteklinik. Klinikken har ikke modstand på medicin, men klinikken tilbyder kun naturlige smertelindrende tiltag uden indtag af kemi. 

Klinikken tilbyder individuelle konsultationer og gruppeforløb

Konsultationerne kan omfatte livstilsoptimering med kostvejledning, åndedrætsterapi, manuel terapi og Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi  (MBKT), samt smerteedukation baseret på seneste hjerneforskning. Ligeledes styrkende funktionel træning der leges ind via dans og øvelser i skov og vand.

Katja fungerer som konsulent og projektudvikler af Helsingør Rehabilitering og Træningscenters (HRT) nye forebyggende tilbud til borgere med kroniske smerter.

Katjas passion er at hjælpe voksne og børn med at få indre ro, så de kan være den bedste udgave af dem selv med kreativitet og udvikling og leve det liv de dybest set ønsker.

Min metode er kropslig tilgang via individuelle behandlinger, forældre rådgivning, Faglig sparring og foredrag til mennesker med smerter, sundhedsfaglige, kommuner og virksomheder.